Kiteutflykt på fjället

Vår absoluta favorit är att ta sig ut på fjället med pulkor och tält och kita när vinden tillåter eller topptura på närmsta topp om det inte blåser tillräckligt, och sedan hänga i stugan, tältet eller vindskyddet när mörkret smyger sig på. Det är en oförglömlig upplevelse och lämpar sig för såväl den erfarne till dig som aldrig kitat tidigare.

Några favoritdestinationer är Storulvån, Storlien och Skäckerfjällen. Välj mellan att bo i tält eller på fjällstation!

I paketet ingår kiteutrustning, transfer Åre-spot, måltider (vegansk), kaffe o te, utrustning för vintercamping alternativt hyra i stuga. För er säkerhet tillämpar vi max 2 gäster per guide. Önskar ni att vi hämtar er på flygplatsen så debiterar vi 500 kr per resa.

För frågor och bokningar ring 076-051 06 06 eller skicka ett mejl till jonas@adventurewithjonas.com

Bekvämt och skönt på fjällstation

2 nätter

Är du den lite mer bekväma typen så utgår vi från Storulvån och beroende på prognos så tar vi oss till någon av stationerna runtomkring där vi kan äta gott och sova bekvämt.

Det går även att lägga till för tre-rätters middagar på stationerna och/eller snövessla för att slippa en del transport.

PRIS: 2 NÄTTER 3 DAGAR 11 000 KR PER 2 PERSONER
TILLKOMMANDE DYGN 4 500 KR

Kiteäventyr i tält Renfjället

2 nätter 

En medeltur i fjällvärlden är att vi åker upp på Renfjället med skotertolkning, bygger vårt basecamp och har det gott. Här finns fina bergssidor och platåer för snökite och en häftig upplevelse är att kita upp på toppen, åka ner och ta en fika på Vita Renen som ligger mitt på berget.

PRIS: 2 NÄTTER  3 DAGAR 10 000 KR PER 2 PERSONER
TILLKOMMANDE DYGN 3500 KR

Kiteäventyr i tält Skäckerfjällen

2 nätter

Vill du gå all in och röra dig på platser väldigt få ser och upplever så är detta paketet för dig. VI åker ut till Skäckerfjällen och efter några kilometer går det att börja kita in i massivet. Det är en verklig pärla och om vi har tur så går det att kita nästan ända ner till bilen

PRIS: 2 NÄTTER  3 DAGAR 9 000 KR PER 2 PERSONER
TILLKOMMANDE DYGN 3500 KR

Förfrågan kiteutflykter med Åre Kite 2019-2020

1 + 7 =

WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner